Tuesday, April 26, 2005
Boleh ga posting pake bahasa Ibu ?

Wey poro koncoku sekalian.....WORO WORO !!!

Koncoku
Lia wis nggawe novel lhooo...dituku yooo....Judule "Being 17" . Novele metu alias launching bulan Mei. Lia iki konco akrabku ket kelas 4 SD sampe saiki nang ITS. Ngono lho pren ... dadi podo moco yo novele, sukur2 lek gelem tuku ^_^.

"Being 17" iki novel pertamane
Lia, biyen2 Lia wis seneng nggawe cerpen trus dimuat nang koran. Aku seneng karo crito2ne, mbuh yo opo'o , opo polahe aku wis biasa crito2 karo dhe'e yo..dadi aku wis biasa karo bahasa2 ne Lia. ???.

Being 17, a novel by Amalia Suryani

eq @ 21:59